DCS-1000W+DS van de de Zaklosinstallatie van 1000 Kg de Jumbomachine Ton Bag Breaker Discharger
1 reeks
MOQ
Negotiable
Prijs
DCS-1000W+DS 1000 Kg Jumbo Bag Unloader Machine Ton Bag Breaker Discharger
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Suzhou
Merknaam: Sanhe
Certificering: ISO9001:2015, CE
Modelnummer: DCS-1000W+DS (Type van Zak het Elektrische Lift)
Hoog licht:

bulkzak behandelingsmateriaal

,

bulkzakontlader

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Houten Pallet
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 90 Reeksen per Maand
Specificaties
Productnaam: De grote Zakontlader maakt machine leeg
Hoofdkadermateriaal: Koolstofstaal
Het leegmaken Capaciteit: 10-20 bags/h (hand)
Macht: 380V; 50Hz±2% (in drie stadia en vijf draden); 3 kW
Gedreven type: Pneumatisch
Garantie: 1 jaar
Productomschrijving

DCS-1000W+DS Machine van de de Zaklosinstallatie van 1000 Kg de Jumbo/Brekerontlader

 

A. Wat elektronische de verpakkingsschaal van 25 kg is:

De elektronische verpakkingsschaal bestaat uit het wegen van eenheid, naaimachine, die apparaat, pneumatisch systeem, het systeem van de stofverwijdering, kwantitatieve verpakkingscontrole, enz. vervoeren het gehele het wegen proces door PLC wordt gecontroleerd en automatisch voltooid.

 

 

B. het werk principe van elektronische de verpakkingsschaal van 25 kg:

Wanneer de elektronische verpakkingsschaal de automatische verrichtingsstaat ingaat, het wegende controlesysteem de het voeden deur opent voor begin het voeden, die een snelle en langzame het voeden wijze is; wanneer het materiële gewicht de snelle het voeden plaatsende waarde bereikt, houd het snelle voeden tegen en houd het langzame voeden; wanneer het materiële gewicht de definitieve plaatsende waarde bereikt, sluit de het voeden deur om het dynamische het wegen proces te voltooien;

 

Op dit ogenblik, controleert het systeem of het zak het vastklemmen apparaat in de vooraf bepaalde staat, wanneer de verpakkende zak is vastgeklemd, het systeem een controlesignaal verzendt om de het leegmaken deur van de wegende emmer te openen, en het materiaal gaat de verpakkende zak in.

 

Het zak het vastklemmen apparaat zal worden vrijgegeven, en de verpakkende zak zal automatisch vallen; na de dalingen van de verpakkingszak, zal de naaiende zak aan de volgende post worden uitgevoerd en worden vervoerd. Het werkt automatisch in zulk een cyclus.

 

 

C. Over het algemeen, omvatten een een verpakking & het palletiseren lijn: Elektrisch Kabinet, naaimachine, Naaiende transportband, de machine van de Zakduw, Reshapen-transportband, Metaaldetector, Gewichtscontroleur, Zak Rejecter, Inkjet-printertransportband, Inkjet-printer, Pallettijdschrift, het Palletiseren transportband, Robot, Verpakkende Machine, Klaar geweest met het palletiseren van transportband.

 

D. volgens de verschillende stijlen van de verpakking van zakken, kan het in open de verpakkingsmachine van de mondzak en kleptype de machine van de zakverpakking worden verdeeld

 

De ton-zak breker wordt hoofdzakelijk toegepast op het poedermateriaal van 500KG-2500KG-het leegmaken van de zak. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën van chemische producten, plastieken, behandeling van afvalwater, infrastructuur en andere industrieën.
Het de brekerhandvest van de tonzak niet alleen beschermt effectief het productiemilieu, vermindert de intensiteit van arbeiders, verbetert productieefficiency, maar ook lost de problemen van het materiaal op is gemakkelijk blok toe te schrijven aan vochtigheidsabsorptie en het probleem van materiaal is moeilijk om worden gelost.

Na het uitpakken van de Zak, kan het materiaal in juiste positie door de kettingentransportband, schroeftransportbanden, het pneumatische vervoeren systemen of ander gespecialiseerd vervoerend materiaal worden vervoerd.

Eigenschappen:

1.Simple open zakstructuur en gemakkelijk voor verrichting
2.Tapping het apparaat kan verzekeren het materiaal regelmatig in het volgende proces van de zak voedt
3.Crusher breekt het blok tijdens het verdelen van de zak om het volgende verwerkingswerk regelmatig te verzekeren.
4.Fully geautomatiseerde verrichting dat productiviteit verhoogt en arbeidsintensiteit vermindert;
5.Sealed de gespleten zak dat stofemissies verhindert, geen hittegeneratie, verbetert de werkomgeving, verminderen productiekosten;
6.Cutting de zak, afstraffing, het verpletteren, magnetisch scheiding geïntegreerd ontwerp maakt structuur en geschikte verrichting compact.
7.After uitpakkend de zak, kan het materiaal in juiste positie door de kettingentransportband, schroeftransportbanden, het pneumatische vervoeren systemen of ander gespecialiseerd vervoerend materiaal worden vervoerd.


Technische parameters:

Zakgrootte voor knipsel 1000x1000x1600
Het werk Vermogen van onze Machine van de Zaklosinstallatie AC 380 v ± 5%50 Herz
Lucht brondruk ≥ 0.6MPa
Luchtconsumptie ≤ 0,6 m ³ /min
windvolume voor stof-verwijdering 800-2500m3/h
Milieuvochtigheid -100C-400C
Scherpe capaciteit 10-20 bags/h (hand)

 

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Sophie Cheng
Tel. : 008613915662752
Fax : 0086-512-52594071
Resterend aantal tekens(20/3000)