Het in zakken doen & het Palletiseren Oplossingen, het wegen, het in zakken doen en het palletiseren oplossingen.

April 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het in zakken doen & het Palletiseren Oplossingen, het wegen, het in zakken doen en het palletiseren oplossingen.
Het in zakken doen & het Palletiseren Oplossingen
 
Wij werden gevestigd in changshustad van suzhou in 1998. Wij zijn pioniers in China en ons vanaf het begin hebben wij in ontwerp en productie van machines het wegen, het in zakken doen en het palletiseren oplossingen gespecialiseerd.
 
Momenteel, zijn wij de grote fabrikant in de het in zakken doenindustrie van China. Ons team van meer dan 100 hoogst bekwame beroeps werkt altijd om de huidige eisen van de wereldmarkt in termen van rendabel en betrouwbaar materiaal te ontmoeten.
 
wij ontwikkelen en vervaardigen het in zakken doenmachines voor allerlei bulkvaste lichamen zoals poeder of korrelen. Andere belangrijke productregelen zijn palletizers en volledige lijnen.
 
Onze klanten komen uit vele verschillende sectoren, b.v. de Chemische Industrie, de Agroalimentair Industrie, de Mijnbouw en de Bouwnijverheid. wij bieden een uitvoerige oplossing voor elke sector aan.
 
Wij voorzien het in zakken doenmachines voor de kleinere industrieën van laag volumevereisten. Wij verstrekken ook volledige kant en klare projecten voor klanten met hoge eisen in verband met capaciteit en snelheid.
 
Wat aan ons van belang is is dat onze klant met de oplossing comfortabel en tevreden is die wij ons voor hen hebben ontwikkeld.
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Sophie Cheng
Tel. : 008613915662752
Fax : 0086-512-52594071
Resterend aantal tekens(20/3000)